Slager assortiment

Het meest exclusieve Japanse rundvlees ras Wagyu gewoon uit Nunspeet? Ja het is echt waar!

Tender Wagyu Farm is ontstaan uit een prachtige samenwerking tussen  Jongrundvlees, en Vekis Genetics. Vekis Genetics fokt al sinds 2017 met dit exclusieve Japanse vleesras.  De Tender Wagyu is zo exclusief omdat in de jaren ’70 slechts 300 dieren zijn geëxporteerd vanuit Japan en alleen de dieren die daaruit gefokt zijn mogen zicht raszuivere Wagyu koeien noemen.
Tender Wagyu Farm fokt met 100% raszuivere stammoeders vanuit deze lijn. Deze runderen groeien op in Nunspeetse weides van Vekis en Jongrundvlees en brengen een prachtig lokaal product.

Wat maakt Tender Wagyu vlees nou zo extra bijzonder?

Door de kennis en vakmanschap van Vekis Genetics is er gefokt met extra aandacht voor de malsheid door de hoeveelheid intermusculaire vetten te kunnen beïnvloeden en zo is er bijvoorbeeld een smeltpunt van het vet van slechts 26 graden verkregen wat maakt dat dit vlees een top product is van Nunspeetse bodem.

Hier bestelt u het prachtige vlees online!

Wij beiden een selectie van dit mooie Wagyu vlees. Omdat dit een exclusief product is en deze runderen met alle zorg worden grootgebracht betekent het ook dat de voorraad niet ongelimiteerd is. Wij ontvangen dit vlees vers na de slacht en verwerken deze prachtige stukken meteen en vriezen dit dan in. Zo kunnen we langdurig dit mooie vlees aanbieden wat op het juiste moment afgesneden en met zorg verpakt is zodat de smaak en kwaliteit gewaarborgd blijven. Is er een product niet meer voorradig of zoekt u wat anders? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u als horeca partij geïnteresseerd in dit mooie vlees? Neem dan ook even contact op met ons.

Het product is toegevoegd aan het winkelmandje. Wilt u afrekenen of nog meer producten toevoegen?

Heb je een vraag of advies nodig?

Wij helpen je graag!

Joep-Toonbank-001
x

Check hier eerst of we ook bij jou bezorgen

Helaas

Wij bezorgen nog niet in deze postcode.
Wel kun je je bestelling ophalen in onze winkel in Harderwijk.

Hoera!

Wij bezorgen in deze postcode.

Vul een geldige postcode in, zoals: '3843 GD'