Slagers met een missie!

We leven meer en meer op en met internet. Social media is een deel van ons leven, we doen ons werk via internet en onze kinderen zijn handiger met computers dan boeken. We zijn ons gelukkig ook steeds meer bewust van wat we eten en willen graag verantwoordde keuzes hierin maken. Tegelijkertijd zijn we allemaal een mega druk leven. Naar de bakker, groenten boer en natuurlijk slager schiet er vaak bij in en dus pakken we vaak alles mee in de supermarkt.

Daarom zijn Joep en Beert samen deslagerthuis.nl begonnen. Een online slagerij met het grootste bestel gemak en jij kiest wanneer je je vlees in huis krijgt. De slagerij van de toekomst met een missie! Koop bij de specialist en geniet van ouderwets ambachtelijke kwaliteit en service die we lokaal graag bij je thuis brengen…En zo kan je toch de kiloknallers overslaan.

Puur en verantwoord vlees wat wij zelf uitzoeken. Rundvlees direct van de boer, varkensvlees van o.a. het Iberico Varken, Livar Varken & Vallei Varken, Farm to Fork &  THE BLACK gecertificeerd Angus vlees, Umi rund uit Uruguay en nog veel meer soorten waar wij graag mee werken.

Wekelijks krijgen wij vlees van een dikbil koe van een Gelderse boer waarmee we al jaren werken. Vrije loop in de wei, het juiste voer en rust maakt dit mooie vlees. Hierdoor weten we altijd dat we de juiste kwaliteit kunnen leveren. Het goede leven van de koe proef je terug in het vlees. Naast dikbil rund werken wij ook met andere rundvlees rassen als Angus of Umi rund die wij betrekken van betrouwbare leveranciers en sommigen zelf het “Farm to Fork” keurmerk dragen. Dit keurmerk staat voor een verantwoord product en naast het welzijn van het dier ook de boer beschermt.

Voor wat betreft ons varkensvlees zijn wij trots op ons Iberico en Livar assortiment en uiteraard het Vallei varken!

Dit laatste lokale varkensvlees uit Putten heeft een lage CO2 footprint, wordt deels gevoerd met een hoogwaardige reststroom wat bijdraagt aan een duurzaam product en worden tijdens hun scharrelende bestaan niet gescheiden van hun familie. Gezonde en blije varkens die een top product afleveren, zo zien wij het graag! U toch ook?

De slagers

De samenwerking tussen ambachtelijke slager Beert Karssen en Joep de Bruijn is al 20 jaar een feit. Wat begon als een klant – leverancier relatie werd niet veel later een werksituatie. Joep kwam bij Beert in dienst en leerde na zijn koks achtergrond de fijne kneepjes bij slagerij Karssen. De familie slagerij die al ruim 90 jaar op deze plek te vinden is en door Beert nu al ruim 25 jaar geleid wordt.

Na een periode van bijna 6 jaar kreeg Joep de kans een eigen horeca zaak te beginnen maar 1 ding stond voorop; we  blijven samenwerken. Beert hielp Joep bij grote partijen en met de kerst stond Joep paraat in de slagerij. Wat altijd duidelijk is geweest dat samenwerken voor die 2 geen probleem was. Toen Joep z’n horeca avontuur eindigde was het dan ook geen moeilijk optelsommetje; we gaan weer samenwerken!

Joep had veel kennis opgedaan in het BBQ’en en zo begonnen de 2 samen BBQharderwijk; een online shop voor al jouw BBQ vlees.

Logische stap daarna was deslagerthuis.nl die ruim 2 jaar later een feit was en nu uitgegroeid is tot een groot aandeel in het bedrijf aan de Bruggestraat in Harderwijk.

We keuren ons eigen vlees

Puur vlees van door ons geselecteerd rund- en varkensvlees.

Dat is waar wij mee willen werken en zo leggen we zelf de maatstaaf voor de kwaliteit van ons product. Als wij niet tevreden zijn dan krijgt de klant het ook niet.

Kwaliteit zoals het hoort voor de juiste prijs!

BBQ Harderwijk

Deze regionale online BBQ specialisten zijn ook onderdeel van deslagerthuis.nl. Vind hier dus alles voor jouw BBQ: Het lekkerste BBQ vlees, heerlijke spiesen, een compleet BBQ pakket en de mooiste grote low & slow BBQ stukken.

 

BBQ liefhebbers met een passie voor vlees die het beste willen voor hun klanten!

Een ruim assortiment waar je alles vind voor  jouw BBQ feestjes maar waar ook de echte liefhebbers terecht kunnen voor prachtige vleesstukken.

Ga je voor een lekker spiesje, een goede burger of dat ouderwetse speklapje? Of lekker makkelijk een kant en klaar BBQ pakket met salades, brood en saus? Je vind het allemaal in de overzichtelijke shop.

Met onze passie voor vlees en de BBQ willen we ook graag de echte liefhebbers bedienen. Grote stukken vlees van diverse rassen die perfect geschikt zijn voor de BBQ, een ruime keuze aan spare ribs soorten, BBQ specialiteiten zoals bijvoorbeeld onze eigen Smoked Cheddar & Jalapeno BBQ worst, regelmatig een leuke aanbieding en tevens de juiste houtskool voor jouw bbq…

Kortom de plek voor jouw BBQ !

VLEESKADO

Wil je jouw vriend, familie of relatie eens een origineel & vooral ook nuttig kado geven? Dan hebben wij ons Vleeskado!

De online bon die te besteden is bij deslagerthuis.nl & bbqharderwijk.nl.

Daarmee zoek je bijvoorbeeld een lekker stuk vlees uit, een BBQ pakket of wat dacht je van gewoon een vleespakket waar je je vriezer mee kan vullen.

kadobon

Heb je een vraag of advies nodig?

Wij helpen je graag!

Joep-Toonbank-001